sunnuntai 27. elokuuta 2023

Korok sai tuliaisia tädiltä

Moikka taas!

Tänään oli aika perus päivä. Ei oikein mitään ihmeellisempää. Heräsin kympin aikoihin. Nukuin muka 9 ja puol tuntia yöllä. Mut unen laatu oli huonoa ja näin painajaisia. En siis herännnyt kertaakaan. Olis ollu kivempi herätä niistä unista ku kattoo ne loppuun. 😅 Mut joo, uni oli erittäin kevyttä. Nukuin tunnin päikkäritkin ni vähän piristyin. 

Söin aamupalaksi taas kreikkalaista jogurttia ja pähkinöitä. Ja sit me vaan oltiin. Mika pelas ja mä katoin sitä ja välil puhelinta. Sit menin päikyille ja Mika herätti mut tunnin päästä. Jossain kohtaa alettiin lämmittää eilistä ruokaa ja keitettiin nuudelia. Sit syötiin ja katottiin jakso "Hate thy neighbouria". 

Sen jälkeen näin Annia shellillä. Hengailtiin siel pari tuntia ja sit menin mahlikselle moikkaa vanhempia. Ne oli saanu päähän mennä asuntoautolla pikku kiekalle silleen et Maxi on mukana. Ja sit he kysy jos mäkin lähden mukaan. No lähdin. 


Maxi oli tosi rauhallisesti. Ajattelin että olis ihan villiintynyt ja itkis paljon. Sen sijaan se vaan katteli paikkoja ja meni ohjaamoonkin vähän istuskelemaan. Varmaan kyllä etsi aluksi ainakin ulospääsyä. Ihan vähän siinä maukas mut ei mitenkään silleen että olis ollut kauheen ahdistunut. Se on kuin onkin eri asia sit olla jossai kantokopassa henkilöautossa ku vapaana asuntoautossa. Oli siin se probleema et se pyrki baaban syliin ja baaba oli siis kuskina... 😂😂😂

No jooo... Ajoin sit kotiin. Eipä me mitään ihmeellistä sit siinäkään tehty. Katoin ku Mika pelas mongoli-tyyppipeliä. Sit piti hakee Krista linja-autoasemalta klo 21.45. Krista oli siis ollut Kristiinan luona Helsingissä ja olivat sit käyneet myös Maaron luona moikkaamassa poikia. 

Krista toi Korokille tuliaisia!!! 😍


Korok oli aivan fiiliksissä!!! Siin paketissa oli kaikkee kuten näkyy. Olli hiiriä, palloja, kaikkee helisevää ja kilisevää ja Korokin ehdoton lemppari oli semmonen hiiri joka vinkuu ku sitä puristaa. Se meni ihan sekasin ku näki sen!!! 💖 Korok kiittää Krista-tätiä! 

Sit tulin kirjoittaa tätä. Kello on latauksessa. Onneks lataa alle tunnissa täyteen ja akku kestää noin 10 päivää. Ihan bueno homma. 

BTW !!! HUOMEN LAIVALLE ANNIN KANSSA!!! OMG! 😍💕💝 Ihan parasta! Huomiset suunnitelmat ovat seuraavanlaiset: No mul on siis kotikäynti aamulla klo 8-9. Sit pitäis käydä kaupassa. Tokmannil ostaa PM ja Prismasta vehnä- tai kauratyyny, kumpi vaan löytyy. Katotaan tietty jos löytyis tokmannilta semmosta. Se on siis Mikan synttärilahja mulle! 😊 Ja ruokaa pitää ostaa Mikalle maanantaiseks ja tiistaiksi. Mikalla on nää kaks päivää vapaata. Hän saa vähän omaa aikaa kun meidän ristely kestää maanantai-illasta tiistai-iltaan. Niii. Ja sit mul on terapia klo 12.45-13.30. Sit himaan ja Anni tulee sit meil. Meikataan ja laitetaan hiukset (lue: Anni meikkaa meijät ja laittaa meijän hiukset kun mä en osaa ja Anni on siinä taitava!) Sit mennään mäkkiin syömään niinku aina ennen laivamatkaa. Sit takas himaan odottamaan kyytiä. Annin pikkuveli heittää meijät kasiks satamaan. Ja sit LAIVAAN!!! Semmoset suunnitelmat. 

Korok leikkii nyt jollain lelullaan tossa kun kirjoitan tätä. Ihanaa kun Krista muisti meidän pikku vavvveliinia. Me ollaan siitä kovin iloisia. Ehkä Korok on nyt jonkin aikaa vähän vähemmän ärsyttävä ku on uusia leluja. JA SIIS!!! Vaikka mä sanon et Korok on ärsyttävä välillä, niinku se onkin, niin se on silti ihana, söpö, suloinen, mun vauvvva, rakas, tärkeä, kultani ja kaikki ihanat sanat. Se vaan on niin että mun pää hajoo muutenkin ku juttuja tippuu lattialle, se on ahdistavaa. Se liittyy paljon mun sairauteen. Ni sit on tommonen joka tiputtelee tahallaan juttuja kaapin päältä lattialle. Se on äärimmäisen ahdistavaa, mut samalla siedätystä. Niiin. Eli kiteytettynä: Korok on välillä ärsyttävä, mutta se ei tee siitä vähemmän rakasta.

Mut jooo... Ei kai mul muuta tähän päivään. Eli: Kiitti mmmmmmmmmo!!!



2 kommenttia:

  1. Ihmisvauvatkin on välillä ärsyttäviä,vaikka ne onkin rakkaita.

    VastaaPoista

Risut ja ruusut