lauantai 26. elokuuta 2023

Se oli liian neliö

Oikein mukava päivä taas takana!

Nukuin tosi hyvin viime yönä! Nukuin yhdeksän tuntia, kertaakaan heräämättä yön aikana. Heräsin sitten klo 10.18. Olin herätessä oikein virkeä.

Sitten hampaiden pesu ja aamupala. Söin taas kreikkalaista jogurttia (musta se on jUgurtti) ja pähkinöitä. Sit me vaan hengailtiin olkkarissa. Mika pelas mongoli-tyyppipeliä. Mul on omat nimet monille peleille joita Mika pelaa kun en muista niitten oikeita nimiä. Esimerkiksi on "tyyppipeli" ja "linna-hyppelypeli". Ja mun mielestä noi on ihan selkeitä. No mut kuitenki. Mika pelas sitä ja Korokil tuli joku pakonmoinen tarve mennä telkkarin eteen soundbarin päälle. Hän asettui siihen oikein makaamaan. Mika aatteli et se vois tykätä olla siinä koska se värisee jonku verran ku siitä tulee ääntä. No kyl hän siit sit lähti ja Mika sai pelata.


Sit mä jossain vaiheessa lähdin ajelee toria kohti. Siellä tapasi sen mun yläasteen opettajan. Käytiin jätskillä ja meillä oli oikein mukavaa. Pääsin kertomaan hänelle kuinka kiitollinen olen siitä mitä hän teki mun eteen. Hän oli siis ihan korvaamaton ihminen mun elämässä silloin. Muisteltiin kouluaikoja. Hyviä ja huonoja hetkiä. Siinä sitten vähän herkistyttiinkin. Hengattiin siellä toista tuntia ja me nähdään viel uudelleenki, vähän eri merkeissä ehkä. Mutta oli kyl ihanaa!

Sit lähdin ajelee kotia kohti. Soitin Mikalle ja hän tuli pihalle ja nappasin hänet siitä. Käytiin kaupassa. Oltiin semi laiskoja ni ostettiin vaan possu-nuudeliwokki ainekset. Se on nopea, helppo ja maukas ruoka. Kaupassa kun valittiin mitä wokki-vihanneksia ostetaan ni mä otin käteen sen mitä oltiin ajatletu ostaa ja sanoin, että: "Tää ei käy kun tä on liian neliö!" Ku se oli jäätynyt semmoseksi kuutioksi (tai no suorakulmainen särmiö). Mika naurahti ja sanoi, että ei se mitään haittaa. No me otettiin se. Sit kakapissan eli pikakassan kautta kotiin ruuan laittoon.


Ruuan aikana katottiin James Bond "Die Another Day". Se oli 20.(?) Bond. Ollaan katottu kaikki siihen saakka. Jäljellä on vielä viisi kaiketi, jos oikein laskin. Oli hyvä jakso kyl. Leffan jälkeen menin makkariin lataa puhelinta ja muutenki hengailemaan. Katoin yhen jakson yhtä sarjaa ja juttelin puhelimessä Krissen ja äitin kanssa. 

Sit ollaan vaan hengailtu ja nyt tulin kirjoittaa tätä. Maistettiin uutta Ben & Jerry's suklaata. Se oli jotain valkosuklaa-mansikkajuustokakku makua. Oli hyvvvää! 

Ylihuomen laivalle Annin kanssa! Niceee!!!

No mut ei kai tässä muuta, joteeen! Kiitti mmmmmmmmmo!!!



3 kommenttia:

  1. Kiva, että teillä on ollut mukavaa päivä❤️🙏💙☦️

    VastaaPoista
  2. Kiva,et on kivaa. Maistoiko Mikakin suklaata? Täälläkin kaikki ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuu. Mikan mielestä oli vähän liian makeeta. 😊

      Poista

Risut ja ruusut